De vakantiewoning


De woning die we verhuren is een knusse 2-kamerwoning op de begane grond met een oppervlak van ca. 60 m2 en een tuin met een oppervlak van ca. 25 m2.

Een plattegrond en de foto's zeggen waarschijnlijk meer dan een beschrijving, vandaar dat we hieronder de plattegrond van de woning hebben opgenomen, terwijl op de fotopagina van de woning u diverse foto's aantreft.

De woonkamer heeft een oppervlak van ca. 20 m2 en heeft een zitgedeelte en een eetgedeelte met een eetkamertafel en 4 stoelen. De LED-tv beschikt ook over een DVD-speler. Er is toegang tot WIFI (password protected). De fel-rode bank is een slaapbank, dus als u eventueel met 4 personen de woning wil huren, is dat ook mogelijk.

De slaapkamer met een oppervlak van ca. 14 m2 en heeft een 2-persoonsbed en een vaste wastafel.

De keuken is voorzien van een oven-magnetron/combi, kookplaat en afzuigkap, en afwasmachine. In de keuken bevindt zich een schuifdeur naar de tuin.

De kleine badkamer, eigenlijk meer een wc/douche-combi, bevindt zich op de gang. Daar is ook een aparte kast met wasmachine en droger. En een grote kelderkast onder de trap van de bovenburen.

De tuin met een oppervlak van ca. 25 m2 heeft een schuur ideaal voor eventueel surfmateriaal en/of het stallen van fietsen.

De woonkamer

De tuin Voor meer foto's ga naar de Foto's van de woning

Plattegrond van de woning